Foredrag

NYT FOREDRAG – “Fra Bel Air til bistand” er nu på gaden …

På billedet her, der er taget 2 dage før min 40 års fødselsdag, sidder jeg i baren på det eksklusive Shutters on the Beach i Santa Monica, Los Angeles og lytter til 2Pac numre fremført af et jazzband, mens min daværende bonus-søn Alexander aka Silhouette, der dengang var 21 år, står og aftaler at mødes med bandet for at undersøge mulighederne for at lave noget musik sammen.

Jeg boede dengang på toppen af LA, oppe i velhaverkvarteret kendt som Bel Air og havde en 2 etagers lejlighed med udsigt ned over bjergene til Malibu, nede ved Stillehavskysten.

Lejligheden, lå i et ‘Gated Community’ med spa, swimmingpool, tennisbane og motionsrum. Kort sagt : opulent luksus!

Jeg var selvstændig og tjente mange penge, rigtigt mange og i den store underjordiske parkeringskælder under min lejlighed, stod den 4 tons tunge Infiniti QX56, en 7-sæders SUV med en 400 HK – V8 motor og alt i udstyr, bl.a. et mega godt anlæg med en subwoofer der trykkede i brystkassen, når vi hørte Gangsta’ Rap

Der lå jeg så og cruisede rundt i LA og tog flere ture til San Fransisco, San Diego og ikke mindst Las Vegas, samt rundt til de mest berygtede områder i LA, såsom Compton og Crenshaw.

Jeg arbejdede på at promovere min nye bog, som var udkommet i efteråret 2011 og jeg havde allerede fået flere solide kontakter til business, bl.a. spiste jeg frokost med den danske IT skribent for flere danske nyhedsmedier, @MortenBay som jeg havde mødt til et Skt. Hans arrangement for skandinaver.

Jeg gik til Skandinaver-Cocktail-Party en aften og endte med at dele en øl og en god snak med skuespilleren og instruktøren, Ulrich Thomsen, der helt tilfældigt kom til at stå ved mit bord, hvor jeg var i dyb dialog med en filmskribent (som senere viste sig at være Ulrich’s Screen Writer) og derfor ikke havde bemærkede ham, før han pludselig brød ind i samtalen og fortalte om at han udemærket kendte til det sted jeg boede, for han havde været pizzabud i Bel Air, dengang han var studerende.

Jeg drak dagligt kaffe med nogle voksne mænd som heller ikke havde travlt med at tjene til føden, på den lokale Starbucks oppe i Beverly Glen, hvor alle de rigtigt rige boede.

De var nogle dygtige folk, en var advokat for filmstjerner der havde vrøvl med deres image i pressen, en anden havde tjent millioner på kopismykker og en havde sågar solgt sit lille sports-management bureau kaldet UFC, til en skaldet fyr der hed Dana White. De kørte også i nogle fede biler, Ferrari, Lamborghini og Bentley, og de var flinke, hjælpsomme folk, som synes at ‘ham Vikingen’ var en sjov spøjs fætter.

Jo, i store træk havde jeg vist det hele, ikke?

Men se lige på mine øjne på det billede … jeg er dødsyg, vejede 82 kg og led af stress-relateret depression og uopdaget og ubehandlet ADHD og inden 5 måneder fra dette billede er taget, ligger jeg og sover på en bænk i bydelen Westwood, i en psykotisk tilstand, efter mit firma var gået konkurs, mit Eurocard Platinkort var blevet spærret og jeg var blevet uvenner med min daværende kone og havde måttet forlade alt og gå fra det hele.

Der begyndte min nedtur som jeg gerne vil fortælle dig om, i mit nye, kommende foredrag “Fra Bel Air til bistand”, som jeg vil holde her fra efteråret 2017.

Hvis du kan samle en gruppe mennesker der kunne tænke sig at høre om mit liv med ubehandlet ADHD og om alle mine succeser og fiaskoer, så er jeg klar, også til at svare på spørgsmål om “ADHD – Set indefra”, hvilket især gavner de pårørende til vi med ADHD, for jeg kan jo forklare dem hvorfor vi er og gør, som vi nu er og gør, vi voksne med ADHD

Kontakt mig hvis du vil høre mit foredrag, det koster kun en kop kaffe og en busbillet, jeg er jo på Bissen og altid på røven

Så kan du også høre historien om dengang jeg blev blind som 22-årig og om dengang jeg mødte Angelina Jolie, en søndag morgen, i mit lokale supermarked, oppe i Bel Air …

Jeg håber at vi ses, for jeg har brugt meget tid på forberedelse af foredraget og det ville være pænt fesent, hvis ingen gider at høre det, ikke?

/ADDspeaker

Comments are closed.