Uniquely serviced since 2015

  • 189,260 persons

No BS, Just Science?

Correct. Since the Internet is filled up with garbage about ADHD, I’ve spent 8 years now on reading the scientific evidence on PubMed to ensure that what you find on my blog is – NO BS, Just Science …

Mænd med autisme kan faktisk godt finde ud af at knalde!

Mænd med autisme ofte er singler, har jeg bemærket, og har svært ved at finde sig en kæreste, da det…

Share

Mænd med autisme ofte er singler, har jeg bemærket, og har svært ved at finde sig en kæreste, da det at etablere kontakt med og til kvinder ofte er meget svært. De er enten for generte og hæmmede eller for direkte og lige på, det er som om, at de har svært ved at finde balancen og alt for ofte ender op i vennezonen eller bliver voldsomt afvist. Det er rigtigt ærgerligt, for rigtigt mange er diamanter, der gemmer sig i støvet.

Forfatter af denne artikel ønsker at være anonym. Skrevet af en kvinde i 30’erne.

Fordomme er der nok af

Der er desværre skrevet nogle meget diskriminerende blogs, der beskriver de mandlige autister som følelsesmæssigt afstumpede, egoistiske, uden indlevelse og som meget kedelige sexpartnere. Det er dette meget misvisende billede, jeg gerne vil prøve at ændre på, ved at give en anden vinkel. Jeg ved, at autisme udspiller sig forskelligt fra menneske til menneske, men for enkelthedens skyld, så vælger jeg fremadrettet af beskrive ud fra det stereotype billede af en mandlig autist velvidende, at det bliver lidt kliché-agtigt, så bær over med mig og find humoren frem.

Nice guys finish last

Jeg har et utalt af gange hørt kvinder brokke sig over, at de gang på gang møder de forkerte mænd, mænd der render i byen, flirter med andre kvinder og som tror de er Guds gave til kvinden i sengen, men som egentlig ikke er kan finde ud af en skid. Så hvis du ønsker at blive behandlet med respekt og føle dig som en prinsesse, så skal du have fingrene i en mand med autisme.

Kort ud sagt, hvis du er sammen med en mand med autisme, så kan du være ret sikker på, at du ved, hvor du har ham, for ham følger sine rutiner og er yderst forudsigelig. Han har gennem hele livet kæmpet for at passe ind socialt og er derfor ikke typen, der kaster sig ud i flirt og render i byen, for det vil sanseoverstimulerer ham for voldsomt. Mange mænd med autisme har ikke haft det store held med at score en masse kvinder og er derfor yderst usikre både på sig selv og deres seksuelle kompetencer.

Som alle andre mænd

Nu skal jeg fortælle dig en lille hemmelighed, mænd med autisme kan nøjagtigt det samme seksuelt og følelsesmæssigt, som alle andre mænd, de udtrykker sig bare på en anden måde og er lidt mere akavede i deres tilgang til kvinder.

Den gængse fordom om, at de generelt ikke bryder sig om sex er både forkert og meget misvisende! De både kysser, berører, giver oral og knalder i bedste velgående, de har bare, fra tid til anden, brug for lidt ekstra guidning.

Drop julelegene og vis ham din interesse

Selv de neurotypiske mænd har svært ved at forstå hentydninger og indirekte flirt, så vær direkte og konkret overfor en mand med autisme, for han har endnu ringere chance for at aflæse dine signaler. Kvinder har en tendens til at hentyde og være tvetydige i kommunikationen, når de flirter og på den måde vise mænd, at de er interesserede og så lader de initiativet være op til dem. Du kan flirter fra nu af og til i morgen uden, at det virker. Det eneste du får ud af at spille den pæne pige og kostbar er, at du skaber utryghed og forvirring!

Det kræver mod at turde være åben, ærlig og direkte overfor et menneske man har interesse for og det er direkte modstridende med alt det, vi kvinder lærer vi skal gøre for at få en mands interesse og opmærksomhed. Fortæl ham, at du er interesseret og vær DIREKTE, TYDELIG og KONKRET! Hvis du blot har en seksuel tiltrækning, så sig det direkte, for jeg nægter at tro på, at der findes mænd, der ikke finder en kvindes åbenlyse begær bekræftende.

Lad være med at ligge dig som en død søstjerne i vandkanten..

Noget, der er meget klassisk ved autisme er, at man har brug for at kunne se en mening med de ting man gør, for ellers gør man det ikke. Så hvis du ønsker stimer af orgasmer, så vil det være en god idé, at få ham til virkelig at blive interesseret i lige netop den del.

Det kan gøres på mange måder og er selvfølgelig forskelligt fra mand til mand. En ting er sikkert og der er, at ALLE mænd elsker, når kvinder vrider sig i orgasmer, som de har givet dem. Det går lige i den mandlige selvtillid og hvem vil ikke gerne følelse sig som en fandens god elsker?

Skab en ramme, der kun kan medføre succes

  • Vær aktiv, direkte og vis ham dit begær efter lige nøjagtigt ham.
  • Fortæl hvad han gør godt med ord og vær tydelig i dit kropssprog.
  • Fortæl ham, hvad du kan lide og vis det gerne for ham.
  • Respektere hans sanseforstyrrer og gør hvad der virker for ham og dig sammen.
  • Prøv dig frem og SPØRG om hvad der er godt af der du gør, men forvent ikke, at han kan sætte ord på alt.
  • Forvent usikkerhed i starten, forvent at han skal have tid til at tilpasse sig situationen og lad være med at blive irriteret, hvis han midt i det hele begynder at snakke om noget totalt irrelevant i situationen. Det er svært at slukke for hjernen og det er ikke et tegn på manglende engagement i hverken dig eller sexen.

Der kan opstå lidt problemer..

Der er kun blod til et hoved af gangen, så sørg for, at det er det rette hoved, der bliver prioriteret og stimuleret.

Usikkerhed, manglende forudsigelighed og utydeligt signaler skabet straks grobund for spekulationer og store analyser, hvilket hurtigt kan resultere i spaghetti-sex. Lad for Guds skyld være med at tage det personligt, for det har INTET at gøre med, at han ikke finder dig sexet eller har set noget ved dig, som han står af på, det er bare autismen, der træder frem.

Det er faktisk meget let at fixe, for du skal bare have ham ud af hovedet og ned i kroppen igen. Det gør du ved at være tydelig med, hvad du ønsker han skal gøre i stedet for. Sendt ham ned mellem dine ben og nyd en omgang oral imens han finder tilbage til kroppen, giv hinanden massage eller giv ham et blowjob. Det er yderst svært at tænke og analysere på situationen, når en kvinde har ens pik i munden.

Kvinder, bare giv den gas, I fortryder det ikke

Alle mennesker, også mennesker med autisme, har brug for at blive rørt ved og ALLE har en seksualitet. Lad ikke uvidenhed og fordomme stå i vejen for gode oplever og fandens god sex!

Leave a Comment

Recent Posts

ADHD: Medication for Dummies

When you say ADHD, most people automatically turn to the subject of ... meds ... Most people believe that they… Read More

6 days ago

Borderline … or not!?

Borderline Personality Disorder is a diagnosis which is often misdiagnosed due to its broad spectrum of symptoms. The symptoms are… Read More

3 days ago

ADHD: Inklusion er en kæmpefiasko

NYT dansk studie: 6 ud af 10 børn med ADHD gennemfører IKKE folkeskolen. Vi har længe vidst, at skolegang og… Read More

1 year ago

ADHD i tal – 2020

Da der ikke findes nogle officielle statistikker for hvordan situationen for ADHD ser ud i dagens Danmark anno 2020, så… Read More

1 day ago

ADHtisme: Hvad er det?

ADHD med komorbid Autisme har vi valgt at betegne som ADHtisme her hos ADDspeaker. Årsagen er, at mellem 50-70% af… Read More

9 months ago

ADHD as a Risk Factor for Infection With Covid-19

New study shows that people infected with COVID-19 have a higher risk of having ADHD, ASD, or Schizophrenia. If you… Read More

2 weeks ago

ADHD: More than half of women with ADHD have experienced Sexual Victimization

ADHD and Sexual Victimization: Adults with ADHD histories were more likely to report any form of sexual victimization (53.6%) than… Read More

2 weeks ago

ADHD Parenting 101

In this presentation, renowned and respected ADHD researcher, Dr. Barkley, Ph.D. distills from his 40 years of research and clinical… Read More

5 years ago

Hvorfor er mænd bare så …

Stort set hver dag taler jeg med kvinder, mødre mest, som søger sparring omkring det at leve i en familie… Read More

3 weeks ago

This website uses cookies.