Unique visitors since 2015:

  • 240,174 people

Mænd med autisme kan faktisk godt finde ud af at knalde!

Mænd med autisme ofte er singler, har jeg bemærket, og har svært ved at finde sig en kæreste, da det at etablere kontakt med og til kvinder ofte er meget svært. De er enten for generte og hæmmede eller for direkte og lige på, det er som om, at de har svært ved at finde balancen og alt for ofte ender op i vennezonen eller bliver voldsomt afvist. Det er rigtigt ærgerligt, for rigtigt mange er diamanter, der gemmer sig i støvet.

Share

Mænd med autisme ofte er singler, har jeg bemærket, og har svært ved at finde sig en kæreste, da det at etablere kontakt med og til kvinder ofte er meget svært. De er enten for generte og hæmmede eller for direkte og lige på, det er som om, at de har svært ved at finde balancen og alt for ofte ender op i vennezonen eller bliver voldsomt afvist. Det er rigtigt ærgerligt, for rigtigt mange er diamanter, der gemmer sig i støvet.

Forfatter af denne artikel ønsker at være anonym. Skrevet af en kvinde i 30’erne.

Fordomme er der nok af

Der er desværre skrevet nogle meget diskriminerende blogs, der beskriver de mandlige autister som følelsesmæssigt afstumpede, egoistiske, uden indlevelse og som meget kedelige sexpartnere. Det er dette meget misvisende billede, jeg gerne vil prøve at ændre på, ved at give en anden vinkel. Jeg ved, at autisme udspiller sig forskelligt fra menneske til menneske, men for enkelthedens skyld, så vælger jeg fremadrettet af beskrive ud fra det stereotype billede af en mandlig autist velvidende, at det bliver lidt kliché-agtigt, så bær over med mig og find humoren frem.

Nice guys finish last

Jeg har et utalt af gange hørt kvinder brokke sig over, at de gang på gang møder de forkerte mænd, mænd der render i byen, flirter med andre kvinder og som tror de er Guds gave til kvinden i sengen, men som egentlig ikke er kan finde ud af en skid. Så hvis du ønsker at blive behandlet med respekt og føle dig som en prinsesse, så skal du have fingrene i en mand med autisme.

Kort ud sagt, hvis du er sammen med en mand med autisme, så kan du være ret sikker på, at du ved, hvor du har ham, for ham følger sine rutiner og er yderst forudsigelig. Han har gennem hele livet kæmpet for at passe ind socialt og er derfor ikke typen, der kaster sig ud i flirt og render i byen, for det vil sanseoverstimulerer ham for voldsomt. Mange mænd med autisme har ikke haft det store held med at score en masse kvinder og er derfor yderst usikre både på sig selv og deres seksuelle kompetencer.

Som alle andre mænd

Nu skal jeg fortælle dig en lille hemmelighed, mænd med autisme kan nøjagtigt det samme seksuelt og følelsesmæssigt, som alle andre mænd, de udtrykker sig bare på en anden måde og er lidt mere akavede i deres tilgang til kvinder.

Den gængse fordom om, at de generelt ikke bryder sig om sex er både forkert og meget misvisende! De både kysser, berører, giver oral og knalder i bedste velgående, de har bare, fra tid til anden, brug for lidt ekstra guidning.

Drop julelegene og vis ham din interesse

Selv de neurotypiske mænd har svært ved at forstå hentydninger og indirekte flirt, så vær direkte og konkret overfor en mand med autisme, for han har endnu ringere chance for at aflæse dine signaler. Kvinder har en tendens til at hentyde og være tvetydige i kommunikationen, når de flirter og på den måde vise mænd, at de er interesserede og så lader de initiativet være op til dem. Du kan flirter fra nu af og til i morgen uden, at det virker. Det eneste du får ud af at spille den pæne pige og kostbar er, at du skaber utryghed og forvirring!

Det kræver mod at turde være åben, ærlig og direkte overfor et menneske man har interesse for og det er direkte modstridende med alt det, vi kvinder lærer vi skal gøre for at få en mands interesse og opmærksomhed. Fortæl ham, at du er interesseret og vær DIREKTE, TYDELIG og KONKRET! Hvis du blot har en seksuel tiltrækning, så sig det direkte, for jeg nægter at tro på, at der findes mænd, der ikke finder en kvindes åbenlyse begær bekræftende.

Lad være med at ligge dig som en død søstjerne i vandkanten..

Noget, der er meget klassisk ved autisme er, at man har brug for at kunne se en mening med de ting man gør, for ellers gør man det ikke. Så hvis du ønsker stimer af orgasmer, så vil det være en god idé, at få ham til virkelig at blive interesseret i lige netop den del.

Det kan gøres på mange måder og er selvfølgelig forskelligt fra mand til mand. En ting er sikkert og der er, at ALLE mænd elsker, når kvinder vrider sig i orgasmer, som de har givet dem. Det går lige i den mandlige selvtillid og hvem vil ikke gerne følelse sig som en fandens god elsker?

Skab en ramme, der kun kan medføre succes

  • Vær aktiv, direkte og vis ham dit begær efter lige nøjagtigt ham.
  • Fortæl hvad han gør godt med ord og vær tydelig i dit kropssprog.
  • Fortæl ham, hvad du kan lide og vis det gerne for ham.
  • Respektere hans sanseforstyrrer og gør hvad der virker for ham og dig sammen.
  • Prøv dig frem og SPØRG om hvad der er godt af der du gør, men forvent ikke, at han kan sætte ord på alt.
  • Forvent usikkerhed i starten, forvent at han skal have tid til at tilpasse sig situationen og lad være med at blive irriteret, hvis han midt i det hele begynder at snakke om noget totalt irrelevant i situationen. Det er svært at slukke for hjernen og det er ikke et tegn på manglende engagement i hverken dig eller sexen.

Der kan opstå lidt problemer..

Der er kun blod til et hoved af gangen, så sørg for, at det er det rette hoved, der bliver prioriteret og stimuleret.

Usikkerhed, manglende forudsigelighed og utydeligt signaler skabet straks grobund for spekulationer og store analyser, hvilket hurtigt kan resultere i spaghetti-sex. Lad for Guds skyld være med at tage det personligt, for det har INTET at gøre med, at han ikke finder dig sexet eller har set noget ved dig, som han står af på, det er bare autismen, der træder frem.

Det er faktisk meget let at fixe, for du skal bare have ham ud af hovedet og ned i kroppen igen. Det gør du ved at være tydelig med, hvad du ønsker han skal gøre i stedet for. Sendt ham ned mellem dine ben og nyd en omgang oral imens han finder tilbage til kroppen, giv hinanden massage eller giv ham et blowjob. Det er yderst svært at tænke og analysere på situationen, når en kvinde har ens pik i munden.

Kvinder, bare giv den gas, I fortryder det ikke

Alle mennesker, også mennesker med autisme, har brug for at blive rørt ved og ALLE har en seksualitet. Lad ikke uvidenhed og fordomme stå i vejen for gode oplever og fandens god sex!

Leave a Comment

Recent Posts

Definition af adfærdshæmning, selvkontrol og eksekutive funktioner

I  den model  af  eksekutive funktioner  og  ADHD,  som  fremlægges  senere i  bogen, antages  det,  at  den  centrale  skade  ved … Read More

2 weeks ago

Is it Autism or ADHD or Both?

In my now 8 year long experience working with adults who are late diagnosed with Autism and/or ADHD, the common… Read More

2 weeks ago

ADHD and Sexual Victimization

ADHD is associated with a 41% increased risk of experiencing unwanted sexual contact, and an 85% increased risk of being… Read More

2 weeks ago

How does ADHD feel?

All brains accomplish the same core task: to efficiently ensure resources for physiological systems within an animal’s body (i.e. its… Read More

2 weeks ago

ADHD: Storebø OJ & Simonsen E – What’s their motive?

ABSTRACT A recent Cochrane review assessed the efficacy of methylphenidate for attention-deficit/hyperactivity disorder (ADHD) in children and adolescents. Notwithstanding the… Read More

2 weeks ago

Aphantasia and Anauralia: See No Evil, Hear No Evil?

Aphantasia, or Mind Blindness, have now found a companion; Anauralia, or Mind Deafness. Not being able to See and Hear… Read More

2 weeks ago

Autisme: Er du også en grubler?

Ny forskning viser, at personer med Autisme og PTSD samtidigt oftest kan forværre sine PTSD symptomer, fordi grubleri fører til… Read More

4 months ago

ADHD: Medicin er ikke en mirakelkur!

ADHD-medicin er en mirakelkur imod symptomerne, men ikke på dét at leve med ADHD! Fordi ADHD ikke er en sygdom,… Read More

6 months ago

ADHD: PILLER OP, PILLER NED …

Fantastisk beskrivelse af hvordan en hjerne med ADHD + Autisme “ser ud - følt indefra” - beskrevet af en kvinde… Read More

7 months ago

Fakta

This website uses cookies.

%%footer%%