Om ADDspeaker

Mit navn er Peter Vang, født 1972, og sikkert bedre kendt under mit online-navn, ADDspeaker.

Min ‘speciale’ er ADHD, med fokus på voksne med ADHD, vores livsvilkår, livskvalitet, arbejdsliv, sociale liv, familieliv – og ikke mindst – vores komplicerede indre liv!

Bloggen jeg skriver mine artikler på, drives uden nogen form for økonomisk, politisk eller religiøs støtte. Alle synspunkter er mine egne, og alle er baseret på viden som kan dokumenteres.

BENÆRK: Jeg er ikke uddannet indenfor hverken journalistik, medicin eller videnskab, men har derimod arbejdet med IT (25 år), Ledelse (10 år) og NLP (adfærdspsykologi) (10 år), samt har skrevet en bog “Overbevis dig selv!” der handler om hvordan man kommer fra idé til handling og i mål med sin passion. Bogen bygger på mine praktiske erfaringer som Management Konsulent hos de største danske virksomheder og de danske kommuner, samt på min egenudviklede model “MindMoverz-Modellen” der bygger på en sær blandning af processoptimeringsteori, neuro-lingkvistisk programmering og sorg-terapi (!) – lyder tosset, men det virker sgu fremragende i praksis 🙂

Heldigvis er jeg født med en ‘svamp mellem ørerne’ og med et nysgerrigt, åbent og fremfor alt i verden, fakta-baseret sind.

Siden jeg fik stillet diagnosen ADD i 2012, i en alder af 40 år, har jeg brugt alle mine ressourcer på at forstå og formidle den viden som min videnskabelige research og mine mange kontakter i forskerverdenen, har velsignet mig med, siden da.

I 2015 følte jeg mig godt nok klædt på til at viderebringe min viden til andre der har interesse i ADHD, og dermed blev bloggen, ADDspeaker.net skabt.

I sommeren 2017 rundede bloggen 50.000 unikke besøgende og allerede året efter i sommeren 2018 havde mere end 100.000 unikke besøgende været forbi … og det vidner dermed om det enorme behov der er for viden, på dette område.

BEMÆRK:  Alle der er medlem af vores community er velkommen til at skrive deres egne blogindlæg og vi hjælper gerne med at få dem pudset af sammen med dig 🙂

Foredrag kan bestilles her og egner sig til både voksne med ADHD, partnere og familier til voksne med ADHD, samt ikke mindst professionelle indenfor sundhedssektoren, der ønsker et indblik i hvad det at leve med ADHD betyder, set indefra! (Prisen afhænger af hvad arrangementet kan bære, jeg gør det ikke for pengenes skyld, og skal blot have mine udgifter dækket ind).

Formålet med både bloggen, foredraget og hele mit arbejde med ADHD området, er ét og samme, nemlig at udbrede indsigten i, anerkendelsen for, forståelsen af, respekten for og ikke mindst – omsorgen for vi der lever med denne medfødte, biologiske, kroniske og svært socialt invaliderende, psykiske lidelse, kaldet ADHD, som indtil for blot 15 år siden kun blev anset for at ‘være en børnesygdom som kun drenge havde og som man voksede fra’ til den viden vi i dag har, baseret på mere end 35.000 offentliggjorte videnskabelige studier om ADHD fra alle tænkelige vinkler, og som i dag betyder at vi med stor sandsynlighed ved at mere end 300.000 danskere lever med ADHD (90.000 børn og 210.000 voksne).

Min overordnede vision med ADDspeaker har altid været én eneste ting:

AT SIKRE AT NÆSTE GENERATION FÅR MULIGHEDEN FOR ET BEDRE LIV!

Velkommen til!
Peter ‘ADDspeaker’ Vang
Stifter, blogger og foredragsholder

 

Peter ‘ADDspeaker’ Vang
1979

Comments are closed.