Om ADDspeaker

Mit navn er Peter Vang, 45 år gammel, og sikkert bedre kendt under mit forfatternavn, ADDspeaker.

Min ‘speciale’ er ADHD, med fokus på voksne med ADHD, vores livsvilkår, livskvalitet, arbejdsliv, sociale liv, familieliv – og ikke mindst – vores komplicerede indre liv!

Bloggen jeg skriver mine artikler på, drives uden nogen form for økonomisk, politisk eller religiøs støtte. Alle synspunkter er mine egne, og alle er baseret på viden som kan dokumenteres.

Jeg er ikke uddannet indenfor hverken journalistik, medicin eller videnskab, derimod indenfor procesoptimering og adfærdspsykologi.

Heldigvis er jeg født med en ‘svamp mellem ørerne’ og med et nysgerrigt, åbent og fremfor alt i verden, fakta-baseret sind.

Siden jeg fik stillet diagnosen ADD i 2012, i en alder af 40 år, har jeg brugt alle mine ressourcer på at forstå og formidle den viden som min videnskabelige research og mine mange kontakter i forskerverdenen, har velsignet mig med, gennem de sejeste 5 år.

I 2015 følte jeg mig godt nok klædt på til at viderebringe min viden til andre der har interesse i ADHD, og dermed blev bloggen, ADDspeaker.net skabt.

I sommeren 2017 rundede bloggen 50.000 unikke besøgende og vidner dermed om det enorme behov der er for viden, på dette område.

I 2017 blev dette fulgt op af mit foredrag, ‘Fra Bel Air til bistand’, som er en fortælling om mit ‘anderledes’ liv, gennem de første 40 år, med uopdaget og ubehandlet ADHD.

Foredraget kan bestilles gratis og egner sig til både voksne med ADHD, partnere og familier til voksne med ADHD, samt ikke mindst professionelle indenfor sundhedssektoren, der ønsker et indblik i hvad det at leve med ADHD betyder, set indefra!

I 2018 forventer jeg at kunne udgive min bog om Voksen ADHD, som har arbejdstitlen ‘ADHD – set indefra’. Bogen er delt op i 3 temaer, ‘Dét vi ved’ (teori), ‘Dét vi gør’ (praksis), og ‘Dét vi oplever’ (personlige skildringer fra en række voksne, om deres liv med ADHD).

Formålet med både bloggen, foredraget og bogen er ét og samme, nemlig at udbrede anerkendelsen, forståelsen og ikke mindst – respekten for vi der lever med denne medfødte, kroniske og svært socialt invaliderende, psykiske lidelse, ADHD, som indtil for blot 15 år siden blev anset for blot at ‘være en børnesygdom som man voksede fra’

Velkommen til!
Peter ‘ADDspeaker’ Vang

Comments are closed.